Extraspel

Detta är en av de spelsajter som är lite yngre i gemet, Extraspel öppnade portarna 2010. Men är för den skull inte en spelsajt att förkasta. Snarare tvärt om, här erbjuder man massor av roliga skraplotter, casinospel, slots och mycket mer. Allt är förpackat i en glad och lättsam design som gör det lätt att navigera på sajten och hitta de spel man vill spela. Nu ska vi presentera några av de underbara skraplotter som du kan spela på Extraspel!

En av de mest populära skraplotterna som går att spela här är Cash farm. En lite annorlunda skraplott som har livet på landet som tema. Här hittar du på lotten tre stycken fina lador fulla av både bönder och deras djur. Kanske drömmer du om att en gång ha en egen bondgård? Eller bara ett litet torp på landet? En skraplottsvinst på Cashfarm kan få dina drömmar att bli uppfyllda eller åtminstone köra dig en bra bit på vägen. För att vinna gäller det att skrapa fram tre lika symboler i någon av ladorna, du har som du kanske förstått alltså tre chanser att vinna på varje lott. Sedan har vi den skraplott som kallas för Numero Uno. På den gäller det att få fram så många ettor som möjligt. Du har 24 skrapfält och av dem får du skrapa 16 stycken för att få fram så många ettor som du bara kan. Vill du vinna så gäller det att skrapa fram minst fem stycken ettor och hittar du en symbol i form av en skattkista innebär även det vinst. Självklart erbjuder Extraspel även klassiska skraplotter som är populära överallt. En av dessa är den välkända Go 777. Skraplotten har ett tydligt slotstema och det gäller att få fram rätt symboler precis som när du drar i spaken på en enarmad bandit. På varje skraplott har du tre chanser att vinna då det finns tre stycken ”enarmade banditer” på varje lott.

Extraspel är som sagt en spelsajt att räkna med och självklart delar dem ut gratis skraplotter titt som tätt i kampanjer och erbjudanden. Det är verkligen en sajt där det lönar sig att ha koll på nyhetsbrevet eftersom att det finns nya gratis och roliga saker och spel varje dag.

Extraspel.com