WinTingo

WinTingo drivs av PariPlay Technologies, som grundades 2011. PariPlay levererar mjukvara och har specialiserat sig på just skraplotter. När du registrerar dig som ny medlem hos WinTingo så får du direkt 50 kronor att spela för. Hos WinTingo är det visserligen skraplotterna som ligger i förgrunden, men du kan även spela andra spel där, som bingo, kasinospel och slots. Om du bestämmer dig för att fortsätta spela där så får du sedan en insättningsbonus på 100 procents matchning av din egen insättning. Återbetalningsprocenten hos WinTingo är också mycket hög, och ligger på 95%. Det ska jämföras med till exempel trisslotter, där återbetalningsprocenten är närmare 50%. Med andra ord så kommer du att kunna vinna mycket och spela länge hos WinTingo.

WinTingo har ett stort och spännande utbud av skraplotter. Eftersom de ägs av ett företag som ägnar sig åt att ta fram just sådana, så innebär det att de också är unika och inte liknar de som finns på de flesta andra sajter där du kan spela på skraplotter. Allt spel sker också i din webbläsare, så du behöver inte ladda ner någon programvara för att spela. Uppkopplingen är självklart krypterad med 128-bitarskryptering, vilket gör att den är mycket säker. WinTingo har sin spellicens från Isle of Man vilket är vanligt hos brittiska spelbolag, och detta innebär inte bara att de är noga kontrollerade vad beträffar ärlighet, utan också att alla vinster du gör där är skattefria i Sverige.

WinTingo och PariPlay må vara nykomlingar när det kommer till skraplotter på nätet, men de har utan tvekan gjort ett gott och seriöst första intryck, och förtjänar definitivt att skraplottsälskare i Sverige ger dem en chans. Deras sajt finns tillgänglig både på engelska och svenska, och det är lätt att komma igång. Och de första 50 kronorna får du som sagt gratis.

Extraspel.com